We are delighted to have been approached by the owner of Brigg Garden Centre, part of British Garden Centres, to provide covered space for their customer to commute around the impressive Lincolnshire store.

Utilising our hybrid canopy offering, giving a combination of warm timber and durable steel, a series of interconnecting walkways were designed and installed to allow customers year round access to not only the outside plant areas, but also the play area and restaurant situated in an adjacent building.

Four canopies were designed, manufactured and prefabricated in our West Sussex head office, before delivery and installation onsite. Working to varying heights on site and with a combination of different angles, the walkway is designed to provide a fully covered area for shoppers, but has the dual benefit of doubling as a generous covered plant area without restricting access for parents with buggies and shoppers with mobility aids.

As with all of our walkway products, the canopy also serves as a physical guide through the store, driving footfall to perhaps underutilised areas and avoiding retail deadspots.

If you would like to see how we can help your centre deliver opportunities for revenue throughout the year, please contact us and we would be delighted to discuss your plans

Style: Barrel vault hybrid

Frame: CE marked steel with glulam timber arches

Size: Various lengths x 5.5m width

Roof: Opal 60 fire retardant fabric

loading ...

Industry leading guarantees